Welkom bij vinylrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over alles wat op vinyl staat en wat wij onder oren krijgen, soms kan dat een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a..een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)

JOUW VINYL OP VINYLRECENSIES.NL? DAT KAN!

Heb jij/jullie net een nieuwe vinylproductie uitgebracht en wil jij jouw dat ook door ons (een team van mensen die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend, zie hierboven en Ons Team) laten beoordelen? Stuur het dan op naar onze redactie en je krijgt van ons een seintje wanneer de recensie geplaatst wordt. Wij letten niet op akkoordenschema's en hebben het niet over c-mineur; het gaat ons om de entertainmentwaarde. Het artwork is het visitekaartje, dus daar kijken we ook naar. Is daar aandacht aan besteedt? Het liefst doen wij ons werk op basis van een fysiek exemplaar; stuur die naar muziek-recencies.nl. Acaciapad 3, 6921 XB Duiven. Wil je je cd terug, dan kan dat natuurlijk, maar alleen wanneer je een gefrankeerde antwoordenvelop meestuurt. Heb je je plaat alleen online uitgebracht, stuur hem dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen mp3, illustraties en info als jpg, word of pdf! Grotere bestanden nemen wij niet in behandeling, opsturen is dan tevergeefs. Geef altijd aan dat je toestemming verleent voor plaatsen van afbeeldingen uit het artwork op cdrecensies.nl. Wij vinden het vanzelfsprekend om namen van fotografen en ontwerpers te vermelden, maar daar gaan wij niet naar op zoek. Stuur die dus mee. Wij zijn nooit aansprakelijk op het gebied van copyrights van meegestuurd artwork en tekstmateriaal.

Indien wij door drukte of om andere redenen keuzes moeten maken, dan krijgen fysieke exemplaren altijd voorrang. Je zult begrijpen dat wij NOOIT in discussie gaan over een geplaatste recensie. Emails waarin hier om wordt gevraagd negeren wij. Wel mag je je voorkeur voor een recensent aangeven, hier houden wij dan rekening mee. Let op: sommige recensenten hebben een afwijkend postadres; zie Ons Team

KOM ERBIJ!

Wij beoordelen geen muziek van klassieke aard, koren en jazzorkesten/artiesten, om de simpele reden dat wij daar geen verstand van hebben. Heb jij die kennis wel, en beschik je over enig schrijftalent (foutloos kunnen schrijven hoeft niet, dat corrigeren wij wel. Een vlotte stijl is wel nodig); wil jij, vooralsnog op vrijwillige basis, ons team aanvullen? Welkom! Stuur dan je cv en een korte motivatie, met daarbij een recensie, max 400 woorden, aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent ook welkom om te laten zien dat jij het beter kan dan wij. Kom maar op! Stuur een recensie, positief of negatief, max 400 woorden, van een door jou zelf gekozen cd naar het genoemde emailadres, met je contactgegevens. Insturen betekent direct toestemming voor plaatsing en vrijwaring van copyright! Daarom hebben we je volledige naam en adres direct nodig. 

RECENSIES VAN FANS VOOR FANS

Wil jij als fan je mening over een plaat van je favoriete artiest hier kwijt? Dat kan! Stuur je recensie (max 250 woorden, als word-bestand) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met een foto van jezelf, en de volgende zin in je email: "ik verklaar bijgaande recensie van (vul hier de naam van de artiest/band en.de titel van de cd in) zelf geschreven te hebben en ik verleen aan cdrecensies.nl toestemming om deze voor onbepaalde tijd kosteloos op www.cdrecensies.nl te plaatsen."

Meer weten? Klik op de contact button en vul het formulier in, je krijgt in principe binnen 24 uur antwoord van ons.

Kijk op "Disclamer" voor onze voorwaarden!

Afdrukken E-mail

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.