De (voorlopige) spelregels van dit forum op cdrecensies.nl

Meer
4 maanden 5 dagen geleden - 4 maanden 5 dagen geleden #5 door arthur
arthur heeft een nieuw onderwerp gemaakt: De (voorlopige) spelregels van dit forum op cdrecensies.nl
1. Om gebruik te maken van het forum moet je een account aanmaken, daarmee aanvaardt je terstond de spelregels die gebruikelijk zijn voor dit forum. Dit account is bedoeld voor persoonlijk gebruik en is onderhevig aan onderstaande spelregels. Wanneer door de beheerders van de website geconstateerd of vermoed wordt dat de gebruiker zich niet aan deze spelregels houdt, behoudt Cdrecensies zich te allen tijde het recht voor om het account te blokkeren of te verwijderen, en de toegang tot het forum voor de gebruiker op deze manier geheel of gedeeltelijk te ontzeggen.

2. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Je hoeft je niet onder je eigen naam te registreren. Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden met zoekmachines.

3. Per persoon mag er één account worden gemaakt. Een eenmaal aangemaakt hoofdaccount kan niet worden verwijderd.

4. Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forumgebruikers. Op het forum wordt beschaafd Nederlands gesproken.
Schelden op andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing.

5. Reclame om commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift en avatar: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. Kijk hier voor de mogelijkheden om reclame te maken op onze site.

6. Cdrecensies.nl is een publiek forum. Alle geplaatste berichten zijn openbaar voor leden, niet-leden en zoekmachines. Geplaatste berichten worden niet aangepast of verwijderd. Enige uitzondering vormen posts die niet aan de forumregels voldoen.

7. CDrecensies doet zijn best om de site vrij te houden van schending van copyright. Bij vaststelling van het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal, direct of indirect, zal de betreffende gebruiker gewaarschuwd worden en de betreffende bijdrage binnen 48 uur verwijderd zijn. Mochten er ondanks deze inspanning toch nog onrechtmatig teksten, foto's, of ander materiaal op het forum geplaatst zijn kan contact opgenomen worden met de beheerders van het forum.

8. Alhoewel de administrators en moderators hun best doen alle posts te bekijken en posts die niet aan de regels voldoen te verwijderen, is dit op een groot forum een vrij lastige taak. Alle berichten geven dan ook het standpunt van de auteur weer en de eigenaren van het forum kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de berichten.
Laatst bewerkt: 4 maanden 5 dagen geleden door arthur.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.148 seconden

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.