Welkom bij concertrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over een concert wat bezocht is door één van onze vrijwilligers. Die mening kan soms een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a. een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)
Vergeet ook niet even onze Spelregels door te nemen.

JOUW OPTREDEN OP CONCERTRECENSIES.NL? DAT KAN!

 

In concert - Sarah Brightman

Ze doet nooit iets zómaar. Ik heb deze show mogen zien en horen in 1999 in het Nederlands Congresgebouw in Den Haag. Het was één week vóór het overlijden van mijn vader, van wie ik wel wist dat aanstaande was, dus ik was wel behoorlijk geëmotioneerd toen zij zowat recht vóór mij stond en Music Of The Night zong. Ik had het niet meer. En de show was gewoonweg magic. Het was qua show, na Barbra Streisand die ik in 1994 in Londen heb mogen horen en zien, het àllerbeste wat ik óóit gehoord en gezien heb. 

 

En ik heb héél wat gehoord en gezien. Ik hoor en zie nòg heel wat, en àllemaal fantastisch. Het is spectaculair, àlles is spectakel aan haar wervelende show, en de stem is onbeschrijvelijk mooi. Wèrkelijk àlles zit er op en er aan, een groot orkest, ballet, koor, sugestive decors, magische belichting, tot zelfs haar make up en kleding, àlles klopt. Ze is nu 57 jaar, maar ze toert nog steeds, die prachtige stem is er nog, de uitstraling is er nog en ze doet nog steeds niets zómaar, dus als u de kans krijgt om haar te zien en te horen, DOEN!!!! Zoals het voor mij een onvergetelijke ervaring was, wordt het dat voor u óók. Binnenkort treedt ze op in Duitsland. Waar? Dàt kunt u zien op haar website. Ze komt helaas niet naar Nederland.

 

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.