Welkom bij concertrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over een concert wat bezocht is door één van onze vrijwilligers. Die mening kan soms een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a. een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)
Vergeet ook niet even onze Spelregels door te nemen.

JOUW OPTREDEN OP CONCERTRECENSIES.NL? DAT KAN!

 

In concert - Flairck / The Lady Is Back

Sylvia Houtzager, Peter Weekers en Erik Visser hadden in de jaren 80 veel succes met de groep Flairck en reisden jarenlang de wereld over met hun onnavolgbare instrumentale muziek.
Waar ze kwamen, werden ze terug gevraagd: het afgelopen jaar nog verzorgden ze concerten in onder andere Chili en Japan. Met het verstrijken der jaren is de muziek van Flairck tijdloos gebleken.

 

Dit najaar verschijnen de oorspronkelijke leden van Flairck in 75 Nederlandse theaters. We horen een selectie uit het enorme oeuvre van het gezelschap, in totaal 250 tracks vastgelegd op 23 CD's. Oude meesterwerken worden gecombineerd met nieuwe muzikale acrobatiek en een doorleefde, humoristische presentatie. 'Variaties op een Dame', ooit het titelstuk van het wereldwijd verspreidde debuut album van Flairck, wordt met tomeloze energie en virtuositeit ten tonele gevoerd: The Lady’s Back!

Met Sylvia Houtzager (viool en harp), Peter Weekers (fluiten), Erik Visser (gitaren) en Pablo Ortiz (bas en gitaren).

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.