Welkom bij concertrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over een concert wat bezocht is door één van onze vrijwilligers. Die mening kan soms een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a. een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)
Vergeet ook niet even onze Spelregels door te nemen.

JOUW OPTREDEN OP CONCERTRECENSIES.NL? DAT KAN!

 

  • Adverteren op deze pagina
    Uw bedrijfje heeft een reclame boost nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vriendschappelijke prijzen maken wij een reclamebanner en plaatsen die op onze site inclusief een link naar uw ei...
  • toartist visitekaart 2
    U bent programmeur van een podium of festival, of allebei? U heeft een artiest nodig die uw (bedrijfs)feest net dat extra tintje geeft? Bekijk op onze website voor welke artiesten en bands wij rechtst...
  • De weg naar succes gaat niet vanzelf! Als je een nieuwe cd hebt opgenomen begint het echte werk pas, het pluggen, airplay krijgen en op alle mogelijke manieren je nieuwe aanwinst onder ieders aandacht...
  • goldenoldiesdiscoparty
    De Golden Oldies Disco Party is gespecialiseerd in de jaren 70's, 80's, 90's en 00's. Feestje bouwen? Voor een schappelijke prijs verzorgen wij de muziek, gezelligheid troef! http://goldenoldiesdiscop...

In concert - Herman van Veen in Carré

In Januari komt Herman van Veen terug in zijn geliefde Carré met een voorstelling die hij enkele maande geleden ook gaf, en die zó succesvol waren dat hij voor een aantal voorstellingen is teruggevraagd.
Het is bewonderenswaardig wáár deze nu 72 jarige de energie vandaan haalt. Hij zingt een mix van zijn huidige repertoire van zijn nieuwe CD, en het wat oudere repertoire waar hij zijn publiek duidelijk een groot plezier mee doet.

Lees meer

In concert - Flairck / The Lady Is Back

Sylvia Houtzager, Peter Weekers en Erik Visser hadden in de jaren 80 veel succes met de groep Flairck en reisden jarenlang de wereld over met hun onnavolgbare instrumentale muziek.
Waar ze kwamen, werden ze terug gevraagd: het afgelopen jaar nog verzorgden ze concerten in onder andere Chili en Japan. Met het verstrijken der jaren is de muziek van Flairck tijdloos gebleken.

Lees meer

In concert - Vanessa da Mata en Daniël Jobim in de Doelen

Gisteravond hadden mijn man Quan en ik het voorrecht om aanwezig te zijn in de Grote Zaal van De Doelen in Rotterdam bij Brasil Sinfônico, een brasiliaans concert met de gewèldige brasiliaanse zangeres Vanessa da Mata, en Daniël Jobim (jawèl, de kleinzoon van Antonio Carlos Jobim) eveneens gewèldig, maar zingt nèt als zijn grootvader deed héél zacht, en begeleid zichzelf, óók eveneens als zijn grootvader deed, aan de piano. Het concert was gewijd áán Antonio Carlos Jobim, die zijn héle leven al gewoon Tom werd genoemd.

Ik ben een gróót bewonderaar van zijn muziek, en het werd óók nog eens begeleid door het wèrkelijk pràchtig spelende Rotterdams Philharmonisch Orkest gedirigeerd door de jonge brasiliaanse dirigente Simone Menezes, die bij dit prachtige orkest zóveel respect heeft afgedwongen, dat we haar vàst vaker zullen zien en horen. Een héle avond Jobim, op één fantastisch stuk van Heitor Villa-Lobos na, héérlijk!!!!!!!!!!

Lees meer

In concert - Sarah Brightman

Ze doet nooit iets zómaar. Ik heb deze show mogen zien en horen in 1999 in het Nederlands Congresgebouw in Den Haag. Het was één week vóór het overlijden van mijn vader, van wie ik wel wist dat aanstaande was, dus ik was wel behoorlijk geëmotioneerd toen zij zowat recht vóór mij stond en Music Of The Night zong. Ik had het niet meer. En de show was gewoonweg magic. Het was qua show, na Barbra Streisand die ik in 1994 in Londen heb mogen horen en zien, het àllerbeste wat ik óóit gehoord en gezien heb. 

Lees meer

In concert - Sven Ratzke, Tania Kross en het Metropole Orkest

U heeft het al een beetje kunnen lezen, ik was wéér in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Daar traden Sven Ratzke, Tania Kross, en het Metropole Orkest op in een éénmalig concert genaamd Viva la diva. Een grandiose hulde aan de mannelijke en vrouwelijke diva's zoals Bertold Brecht, David Bowie, Marlene Dietrich, en Dame Shirley Bassey. Sven Ratzke is een gebóren entertainer, zoals hij worden ze niet gemaakt, ze worden zo geboren.

Lees meer

In concert - Joke Bruijs en het North Sea Symphonic Bigband Orchestra

Ik was gistermiddag in een terecht uitverkochte Grote Zaal van De Doelen in Rotterdam. Ze schitterde begeleid door het prachtig spelende North Sea Symphonic Bigband Orchestra onder leiding van Frits Landesbergen. Ze heeft ook een nieuwe CD uitgebracht, genaamd Young at Heart, met ditzelfde orkest, waarvoor Frits alle arrangementen heeft gemaakt. Een CD die, met name in de NRC, pràchtige recenties heeft gekregen. En terècht!

Lees meer

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.