Welkom bij cdrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over cd's die wij onder oren krijgen, soms kan dat een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a. een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)
Vergeet ook niet even onze Spelregels door te nemen.

JOUW CD OP CDRECENSIES.NL? DAT KAN! 

 

  • Adverteren op deze pagina
    Uw bedrijfje heeft een reclame boost nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vriendschappelijke prijzen maken wij een reclamebanner en plaatsen die op onze site inclusief een link naar uw ei...
  • toartist visitekaart 2
    U bent programmeur van een podium of festival, of allebei? U heeft een artiest nodig die uw (bedrijfs)feest net dat extra tintje geeft? Bekijk op onze website voor welke artiesten en bands wij rechtst...
  • De weg naar succes gaat niet vanzelf! Als je een nieuwe cd hebt opgenomen begint het echte werk pas, het pluggen, airplay krijgen en op alle mogelijke manieren je nieuwe aanwinst onder ieders aandacht...
  • goldenoldiesdiscoparty
    De Golden Oldies Disco Party is gespecialiseerd in de jaren 70's, 80's, 90's en 00's. Feestje bouwen? Voor een schappelijke prijs verzorgen wij de muziek, gezelligheid troef! http://goldenoldiesdiscop...

Like button toegevoegd

Het kan ook niet anders, iedereen is gek op dat duimpje van Facebook dus ook dat mag niet ontbreken!

Vind jij een recensie goed of beter nog geweldig dan vinden wij het leuk als je even op dat duimpje klikt dat onder het betreffende artikel staat, het bijt je niet maar geeft de recensist toch het gevoel dat hij het niet voor niets geschreven heeft ;-)

tnx in advance!

Concert recensies toegevoegd

Een mens wil toch wat lezen hè, op een nieuwe site die leeg is zit niemand te wachten.
In dat kader zijn we wat concert recensies aan het invoegen, weliswaar uit de afgelopen maanden maar dat kan niemand erg vinden want die optredens vinden misschien nog steeds plaats en anders is het een mooie kans voor de komende jaren. Dat is immers de bedoeling van recensies, kun je nu niet het optreden bijwonen dan kun je altijd nog de sfeer oproepen en thuis rustig een cd opzetten met de recensie in gedachten, toch?

Reclame mogelijkheden uitgebreid

Mooi, om eventuele vragen over plaatsing voor te zijn hebben we vanafheden de mogelijkheid ingebouwd om jouw reclame in te passen in de categorie waar jij hem het liefste hebben wil.
Het heeft natuurlijk geen zin als je een nieuwe cd hebt uitgebracht -en je wilt deze bij ons extra onder de aandacht brengen dmv een reclamebanner- om daar in de categorie vinyl voor te adverteren. Nee toch?
En dus kunnen we nu bij iedere categorie relevante reclame's plaatsen.

Geinteresseerd?
Neem contact met ons op en vraag naar de prijzen!

 

Change of plans

Wel, het entousiasme van het team kent geen grenzen!

Wilden we ons eerst richten op cd recensies, dat wordt uitgebreid naar bijna alles wat aangrenzend is.
Vinyl, festivals, musicals, concerten ed. Dat vraagt natuurlijk om een overkoepelend orgaan voor wat betreft de website.
Daarom werd muziek-recensies.nl geclaimd en van hieruit kun je verder naar de recensie van je keuze.

Veel plezier!

To do or not to do?

That's the question.

Een forum waarop muizek liefhebbers onderling hun mening kunnen bespreken over de artiest(en) en zijn/haar/hun muziek productie.
Zou dat in de hand te houden zijn? Is het enigzins haalbaar om dat platform te kunnen blijven controleren?
De eerste opzet voor het forum staat, moet langzaam aan een volwaardige discussieplek worden voor muziek minnend Nederland.

To do or not?
We proberen het gewoon en wachten af hoe het zich ontwikkeld.

Wordt vervolgd!

Adverteren?

Jazeker, adverteren op CDrecensies.nl heeft meerdere plekjes gekregen op de site. Een slider die direct in het oog springt, zeg maar waar je eigenlijk niet omheen kan.
En een plekje in de rechterzijkolom. De slider bevat natuurlijk meerdere advertenties en in de kolom kunnen we er een aantal onder elkaar plaatsen. Mocht je denken dat we ruimte tekort hebben voor andere advertenties, geen probleem want de site verbergt nog meer plekjes waar we over kunnen beschikken.

Dus kom maar op en zet je bedrijf(je) te kijk voor een paar luttele euries!

Vordering

We zijn nu een paar dagen verder, langzaam aan begint het idee van Cdrecensies.nl vorm te krijgen.
De layout wordt iedere keer wat strakker, krijgt meer vorm en intussen zijn er al wat recensies toegevoegd zodat we een beter beeld krijgen hou het er straks uit komt te zien.
Er wordt ruimte gemaakt voor een hoofdstukje met wat wij "de meest inspirerende" album hoezen vinden, gewoon omdat het ontwerpen van een in het oog springende cover niet zomaar door iedereen even gedaan kan worden. Veel covers zijn ware meesterwerken. En die laten we graag aan u zien! Geniet ervan, klik op "Inspiring Artwork".

Wederom.... wordt vervolgd

De fundering is gelegd!

26 November 2017

De bouwstenen voor de fundering zijn geplaatst, het basisframe voor de website staat. Over de vormgeving is nog niet overlegd, dat zien we gaandeweg de bouw wel.
Natuurlijk zitten er wel wat ideeën in ons hoofd en weten we al wel wat de website moet uitstralen maar tussen theorie en praktijk zit altijd wel een verschil.

Stukje voor stukje beginnen we met het inrichten, eerst wat basis dingen ontwerpen zoals een logo, kleurstellingen en eventuele achtergrondjes. Maten van de columns, maten van de foto's. wat oogt het lekkerst en dat soort dingen. We blijven voorlopig nog flink aan het veranderen.

Wordt vervolgd!

Cdrecensies.nl is geboren

24 November 2017

Cdrecensies.nl ziet het licht. Beetje verbaasd dat deze domeinnaam nog beschikbaar was, net als de zusjes www.cd-recensies.nl en www.cd-reviews.com.
Binnenkort dus DE verzamelplaats voor alle cd recensies.

Inderdaad, beetje verbazend dat er in Nederland nog niet één website is die zich alleen maar op recensies richt. Wel veel muziekkrantjes en andere muziek platforms die aan recensies doen maar daar blijft het bij.

Verbazingwekkend want hier in dit kleine landje hebben we bijna dagelijks te maken met nieuw uitgebrachte cd's, al dan niet via een platenlabel dan wel in eigenbeheer opgenomen.
Mochten ze er wel zijn die websites..... waarom hebben zij dan niet de enige naam die refereert aan iets dergelijks geregistreerd?
Nu konden wij dat doen en starten wij dit nieuwe platform in Nederland, toekomst gericht als we zijn hebben we natuurlijk ook maar enpassant een engelse domeinnaam meegenomen.

En nu..... bouwen die site!

Wordt vervolgd!!

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.