Welkom bij cdrecensies.nl

This is the place to be, tenminste, als je een eerlijke mening op prijs stelt  ????

Hier geven wij onze mening over cd's die wij onder oren krijgen, soms kan dat een "ongezouten" mening zijn want wij vertellen je echt wat wij er van vinden en ja, dat kan natuurlijk ook wel eens minder zijn. Ons oordeel is dat van deskundige leken (in ons team o.a. een artiestenmanager met meer dan 35 jaar ervaring; een radioprogramma-maker met meer dan 40 jaar ervaring; een ex-technicus van o.a. Normaal, Los Vast en diverse top100-orkesten)
Vergeet ook niet even onze Spelregels door te nemen.

JOUW CD OP CDRECENSIES.NL? DAT KAN! 

 

Grace Vanderwaal - Just The Beginning

Grace Vanderwaal , een supertalent in wording.

Ze won twee  jaar geleden America's got talent, ik heb het hier over de toen 12 jarige Grace Vanderwaal. Aan haar achternaam kunt u al aflezen dat ze een amerikaanse moeder heeft, en een nederlandse vader. Simon Cowell voorspelde haar een grote toekomst, zij zou wel eens de tweede Taylor Swifft kunnen worden. Haar ster rees als een komeet omhoog en ze verscheen in alle grote televisieshows in Amerika, en had ook al een eigen show in Las Vegas.

Al gauw verscheen haar eerste EP voor Sony-records met wie ze een luceratief contract heeft afgesloten, die EP deed het goed in de VS, en nu is er dan haar éérste echte volledige CD, Just the beginning. Op de CD staan 12 songs die ze zelf heeft geschreven, wat bijzonder knap is op nu nog geen 14 jarige leeftijd. Ze zingt al vanaf héle jonge leeftijd, en heeft zichzelf een paar jaar geleden ukellile leren spelen, waarmee ze zichzelf begeleid. Ik vind het een buitengewoon volwassen CD, waaruit blijkt dat ze een enorme groei aan het doormaken is. Onderwerpen zoals huwelijk, en beginnende liefde shuwt ze op haar jonge leeftijd niet. Ze heeft dus een groot observeringsvermogen zoals ze in "Just a crush" laat blijken. Het is ondoenlijk om er een song uit te pikken die mij het meeste aanspreekt, maar songs zoals Moonlight en Sick of being told geven goed aan hoe denkt en groeit. Ik hoop dat ze nu ze in Januari 14 jaar wordt en nu dus ook in Nederland mag optreden, ze heel gauw naar Nederland kan komen om óók déze kant van zichzelf te leren kennen, want ze is nog nóóit in Nederland geweest. Maar dàt zal héél gauw gaan veranderen, let maar op. Haar éérste èchte CD is dus Just the beginning, ik kan niet wachten op wat er gaat volgen.

Cees Peters

Uw reclame hier?

Dat kan, tegen een schappelijke vergoeding kan uw bedrijfslogo en eventueel wat tekstregels op deze site staan.
Ook als er geen rechtstreekse binding is met muziek kunnen wij misschien wat voor u betekenen.

Wilt u daar meer over weten neem dan even contact met de redactie op via de contact button.

Twitter Updates

No tweets found.